Services

Een freelance marketeer bij jou op kantoor

STRATEGIE

WE ZETTEN MEE DE LIJNEN UIT

Zonder een glasheldere strategie rond je marketing dobber je stuurloos in het rond. Onze freelance marketeer neemt het roer in handen, denkt actief mee en komt met oplossingen op maat van je bedrijf en ambitie. Een marketingstrategie met stootkracht!

HANDS-ON AANPAK

WE TREKKEN MEE DE BOTTEN AAN

Vanaf de kant staan roepen? Niet ons ding, mee die botten aan en werken maar! We ondersteunen je in de dagdagelijkse praktijk en zetten al die zeemzoete theorieën ook om in tastbare marketingresultaten. Resultaat komt niet vanzelf. 

TOTAALAANPAK

ALLE DIENSTEN ONDER 1 DAK

Bij DE MARKETING vind je alle marketingdiensten onder één dak. Het one-stop-shopping adres voor elke zelfstandige en KMO die nood heeft aan marketingexpertise en input. 

Webdesign

Aanpassingen aan een bestaande website, content die onderhouden moet worden of misschien wel een gloednieuwe site? Komt voor elkaar!

Grafische vormgeving

Drukwerk dat vorm gegeven dient te worden, een nieuwe branding, folder of brochure? We zorgen voor unieke ontwerpen op maat.

Contentmarketing

Het onderhouden van je sociale media, het schrijven van copywriting of het uitwerken van nieuwsbrieven? We staan garant voor content met rendement.

SEA

Adverteren op Google, scoren in zoekmachines of opvallen op de sociale media? We toveren met Google Ads en zorgen voor bijkomende klanten.

Creatieve strategieën

Ideeën? We bulken ervan! We zorgen voor de mosterd en we maken er samen een heerlijk en inventief recept van!

Day-2-day opvolging

Het opvolgen van dossiers, coördineren van events of contacten met leveranciers? We hebben heel wat ervaring waar je op kunt rekenen. 

De Marketing - externe marketingpower

DE MARKETING dat is:

  • Een gedreven professional met tal van skills
  • Een externe freelance marketeer waar je op kunt rekenen
  • Een betaalbare oplossing voor je marketing
  • Tientallen creatieve ideeën om te groeien
  • Een ongedwongen aanpak, zonder verplichtingen of contracten
Contacteer ons!

Een unieke aanpak

Ongebonden beroep doen op onze diensten

Samenwerken zonder verplichtingen, kleine lettertjes en met alle flexibiliteit die je maar wenst? Bij DE MARKETING komen we afspraken na, maar die hoeven wat ons betreft niet in tientallen pagina’s overeenkomst gegoten te worden. Word je gelukkig van onze dienstverlening, dan blijf je ongetwijfeld op ons beroep doen. Dus nee, we maken ons geen zorgen, we streven naar resultaat. De freelance marketeer waar je écht wat aan hebt.

Contacteer ons

Transparantie ten top

Glasheldere tarieven

Geheimen? Weinig. De tarieven bij DE MARKETING zijn glashelder. Een vooraf gecommuniceerde dagprijs, ongeacht de specialisatie die je nodig hebt en klaar. En nee, we hanteren uiteraard niet het tarief van de duurste specialist, maar wel het laagste. Een freelance marketeer met kennis van zaken voor elke ondernemer bereikbaar maken, daar doen we het voor. Niet rijk, wel gelukkig.

Contacteer ons