De meerwaarde van een professionele freelancer

Een vaste aanwerving of met een freelancer in zee gaan? Beide zijn valabele opties, al zijn aan de samenwerking met een professionele marketing freelancer heel wat voordelen verbonden. Wij vertellen je graag meer over de samenwerking met een marketing freelancer en de meerwaarde van deze manier van werken. 

Tijdelijke en onmiddellijk inzetbare versterking

Heb je dringend nood aan marketingkennis, maar weet je niet voor hoelang of wil je deze expertise flexibel kunnen aanwenden? Dan biedt een ervaren marketing freelancer de oplossing. Je bepaalt zelf hoelang je met een freelancer werkt, wanneer je deze inzet en welke skills hij/zij/x nodig heeft. Ideaal om bijvoorbeeld de marketing van een project te lanceren of wanneer je eigen marketeer out is. Je haalt onmiddellijk de nodige kennis in huis en beperkt je overhead aanzienlijk. Marketing freelancers brengen heel wat kennis van andere ondernemingen met zich mee en daar pluk jij de vruchten van. 

Tijd- en efficiëntiewinst 

Een nieuwe medewerker van A tot Z inwerken kost tijd en energie. Een ervaren marketingprofessional die weet van aanpakken en kun je veel sneller inzetten. Freelancers hebben al heel wat watertjes doorzwommen en hebben vaak aan een half woord genoeg. Bovendien beschikken ze ook over hun eigen werkmateriaal en tools. Weer een zorg minder.

Ideaal voor groeiende bedrijven 

Groeit je bedrijf als kool maar wil je de kosten onder controle houden en/of heb je geen tijd om nieuwe medewerkers goed te onboarden? Dan kan een marketing freelancer een oplossing bieden. Deze professionals zijn het gewend om bij groeiende bedrijven hun steentje bij te dragen. Je haalt heel wat kennis in huis en moet er veel minder tijd in investeren. Bovendien hoef je deze freelancer niet op je payroll te nemen, zodat je je geld voor andere investeringen kunt aanwenden. De kost van je freelancer breng je in. Zo kun je vertragen of versnellen op een soepele manier. Bovendien hoef je geen seconde wakker te liggen van de administratie. Een freelance marketeer kost je dus een stuk minder moeite en zorgt voor meer output. 

Beroep doen op de kennis die je nodig hebt

Bij De Marketing beschikken we over een heel aantal marketing freelancers. Zo kun je beroep doen op ons voor heel wat verschillende vormen van marketing. Van generalisten die je marketing op de rails zetten tot content creators, performance marketeers, grafisch ontwerpers, lead generation specialisten en meer. Samen bepalen we waar je noden liggen en wij zorgen steeds voor de geknipte marketing freelancers met kennis van zaken. Zo zet je flexibel net die profielen in waar je op dat moment behoefte aan hebt. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een voorstel ontvangen? Contacteer ons!

Write a comment